Редактор: e-mail: Кадър бТВСноубордистът, изгубен в Рила, е локализиран. Той се намира

...
Редактор: e-mail: Кадър бТВСноубордистът, изгубен в Рила, е локализиран. Той се намира
Коментари Харесай

БТВ: Сноубордистът, изгубен в Рила, е локализиран. Той се намира в лавината

Редактор: 

e-mail: 

Кадър бТВ

Сноубордистът, загубен в Рила, е локализиран. Той се намира в лавината. През нощта чиновници на мобилния оператор са пристигнали на място, с цел да открият местоположението на телефона му. Засега акция през днешния ден няма да има поради извънредно неприятното време. Тя ще бъде възобновена на следващия ден или в четвъртък.

Това заяви бТВ.

 

Теоретически видяно, към 3 метра е дълбочината, в която вероятно може да се намира индивидът. Чисто юридически е въпросът и е пъклен комплициран. Представете си, ние сме на терен, и ще би трябвало да се занимаваме. Всичко това няма по какъв начин да се случи, нашата работа е друга и по тази причина нашето предпочитание е всичко това нещо да бъде държавно регламентирано по най-бързия метод, с цел да може всичките тия неща, които се случват в планината, да се реагира доста по-бързо. Представете си, в случай че ние имахме координатите на момчето в съответния случай, в границите на един час щяхме да се оправим, сподели планинският избавител Красимир Стоянов.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР